ΛΙΝΕΛΑΙΟ

€5,70
WE ARE

WE DO

ΛΙΝΕΛΑΙΟ

ΛΙΝΕΛΑΙΟ

€5,70

ΒΑΣΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΔΡΑΣΗ

Tο Λινέλαιο ( Έλαιο από λιναρόσπορο) είναι ένα λάδι που αποτελείται κατά 55% από α-λινολενικό οξύ, ένα πολυακόρεστο λιπαρό οξύ που ανήκει στην ομάδα των ω-3 λιπαρών οξέων, είναι από τις πιο πλούσιες φυσικές πηγές των δυσεύρετων στη φύση Ω-3. Θα μπορούσε να μοιάζει με πολυβιταμίνη για το δέρμα καθώς είναι πολύ πλούσιο σε Ω λιπαρά οξέα. Μπορεί να περιορίσει σε μεγάλο βαθμό τις πρώτες ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές και να χαρίσει πλήρη ενυδάτωση στο δέρμα. Επιπλέον, είναι ένας πολύ ισχυρός φυσικός σύμμαχος της υγείας μας ενάντια στην ερυθρότητα ,την ψωρίαση και το δερματικό έκζεμα χάρη στις πρωτείνες που περιέχει. Ένα λάδι που δεν πρέπει να λείπει από το σπίτι μας!

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Linum Usitatissimum Seed oil organic

ΧΡΗΣΗ

Τα έλαια έχουν θεραπευτική και καλλυντική δράση στο δέρμα. Χρησιμοποιούνται είτε αυτούσια, είτε σε μίγματα με αιθέρια έλαια, μέσω απλής εφαρμογής ή με μασάζ. Χρησιμοποιούνται ευρέως στην παρασκευή καλλυντικών, σε συμπληρώματα διατροφής και πολλά από αυτά στην υψηλή γαστρονομία. Απλώστε σε πρόσωπο, σώμα και λαιμό με κυκλικές κινήσεις πρωί και βράδυ. Iδανικό για ξηρά δερματα και για μασάζ σώματος.

€5,70

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ψυχρής Έκθλιψης
100% Φυσικό
100% Πιστοποιημένο βιολογικό
100% Καθαρό
Κατάλληλο για oμοιοπαθητική
100ml

#LABBOKGR