Τα προϊόντα μας έχουν διακριθεί στη κατηγορία ” Καλύτερα φυσικά συστατικά ” στον διεθνή διαγωνισμό Pure Beauty Awards London, 2019.

Η αποστολή μας

Αναβαθμίσαμε τον όρο βιολογικά καλλυντικά και τους δώσαμε την θέση που τους αξίζει στο ράφι. Η LABBOK είναι η σύγχρονη λύση που ακούει τις ανάγκες του απαιτητικού καταναλωτή. Ένα υγιές δέρμα με διάρκεια στο χρόνο και αντοχή, μπορεί να χτιστεί φυσικά και σταδιακά με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Η αποστολή μας είναι να ταυτιστούμε με την ολιστική προσέγγιση της ομορφιάς τόσο στις φόρμουλές μας όσο και στην συσκευασία μας, γιατί στη LABBOK πιστεύουμε ‘’Η συσκευασία και το περιεχόμενο ταυτίζονται στη παραμικρή λεπτομέρεια΄΄.

Τα συστατικά μας

H LABBOK είναι 100% vegan με τα υψηλότερα ποσοστά πιστοποιημένων βιολογικών συστατικών στην αγορά. Είμαστε η πρώτη ελληνική εταιρεία καλλυντικών προϊόντων που πιστοποιήθηκε από τη Leaping Bunny International ως Cruelty Free. Xρησιμοποιούμε πατενταρισμένα συστατικά όπως βιολογικά φίλτρα ενάντια στην ατμοσφαιρική ρύπανση, πρεβιοτικά για την εντατική φροντίδα του δέρματος και βιολογικούς λευκαντικούς παράγοντες (Belides και Gigawhite), όλα βάση κλινικών μελετών με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Με την δύναμη της επιστήμης μπορούμε να δώσουμε λύση με φυσικό τρόπο στα καθημερινά προβλήματα του δέρματος. Έλεγχουμε τα προϊόντα στην Ελλάδα σε τρίτους φορείς, αλλά και στο εξωτερικό. Έτσι, είμαστε σίγουροι για την ασφάλεια τους. 

Όλες οι πρώτες ύλες μας είναι επιλεγμένες από αυστηρά εγκεκριμένους παραγωγούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό και πιστοποιημένες από τον διεθνή Οργανισμό Πιστοποίησης Βιολογικών  προϊόντων (COSMOS). Τα έλαια μας είναι ΑΑΑ ψυχρής έκθλιψης, δεν έχουν υποστεί καμία χημική επεξεργασία και αποδίδουν στο μέγιστο τις ιδιοτητές τους. Τα έλαια που χρησιμοποιούμε είναι επιλεγμένα ύστερα από μελέτες για τις πλούσιες ευεργετικές τους δράσεις, όπως το ιπποφαές, η αγριοτριανταφυλλιά, το εκουιζέτο, το ρόδι και το νυχτολούλουδο. Οι βιταμίνες, τα πεπτίδια και τα αμινοξέα αναγεννούν τα κύτταρα, ενεργοποιούν την φυσική παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης και χαρίζουν ένα λαμπερό δέρμα.

Φυσική μυρωδιά: Τα προϊόντα μας δεν έχουν συνθετικά αρώματα.

Δεν χρησιμοποιούμε: Συνθετικά αρώματα, Γενετικά τροποποιημένα συστατικά (GMO’s), Parabens, Νανοσωματίδια, Σιλικόνες, Oρυκτά έλαια, Phthalates (DEP), EDTA, DEA, ALS/ALES, BHT, Carbomer, Προπυλενογλυκόλη (Propylene Glycol), SLS/SLES, Formaldehyde, Glycols, Petrochemicals (petroleum, paraffin), PEG’s, Τ.E.A. (Triethanolamine), Ethoxylated Chemicals.