Η συσκευασία και τα συστατικά μας ξεχωρίζουν

Η συσκευασία μας έχει διακριθεί σε διεθνή διαγωνισμό ως μια από τις καλύτερες συσκευασίες και τα συστατικά μας στην κατηγορία ''Καλύτερα Φυσικά Συστατικά'' για το 2019 (Pure Beauty Awards, London 2019). Είμαστε 100% Vegan με τα υψηλότερα ποσοστά πιστοποιημένων βιολογικών συστατικών στην αγορά και η πρώτη ελληνική εταιρεία καλλυντικών προϊόντων που πιστοποιήθηκε από τη Leaping Bunny International ως Cruelty Free.

Τα συστατικά μας

Xρησιμοποιούμε πατενταρισμένα συστατικά όπως βιολογικά φίλτρα ενάντια στην ατμοσφαιρική ρύπανση, πρεβιοτικά για την εντατική φροντίδα του δέρματος και βιολογικούς λευκαντικούς παράγοντες (Belides και Gigawhite) κτλ., με εντυπωσιακά αποτελέσματα βάση κλινικών μελετών. Όλες οι πρώτες ύλες μας είναι πιστοποιημένες από τον διεθνή Οργανισμό Πιστοποίησης Βιολογικών  προϊόντων (COSMOS). Τα έλαια μας είναι ΑΑΑ ψυχρής έκθλιψης, δεν έχουν υποστεί καμία χημική επεξεργασία και αποδίδουν στο μέγιστο τις ιδιοτητές τους. Τα έλαια που χρησιμοποιούμε είναι επιλεγμένα ύστερα από μελέτες για τις πλούσιες ευεργετικές τους δράσεις, όπως το ιπποφαές, η αγριοτριανταφυλλιά, το εκουιζέτο, το ρόδι και το νυχτολούλουδο. Οι βιταμίνες, τα πεπτίδια και τα αμινοξέα αναγεννούν τα κύτταρα, ενεργοποιούν την φυσική παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης και χαρίζουν ένα λαμπερό δέρμα.

H συσκευασία μας

Οι συσκευασίες μας είναι ένας ακόμα από τους λόγους που ξεχωρίζουμε. Είναι ξύλινες και κατασκευάζονται στην Ελλάδα. Στο μεγαλύτερο μέρος τους είναι κομμάτια ξύλου που ”περισσεύουν” ή είχαν χρησιμοποιηθεί σε διάφορες εργασίες στην εγχώρια ξυλουργική. Συλλέγουμε τα κομμάτια που προορίζονται για απόρριψη, τα επεξεργαζόμαστε και δημιουργούμε την συσκευασία μας, όπου η κάθε μια ξεχωριστά παράγεται χειροποίητα. Είμαστε zero waste!

Το γυαλί που χρησιμοποιούμε προέρχεται από 90% ανακυκλωμένα υλικά και το πλαστικό αντικαθίσταται από ζαχαροκάλαμο με την πιστοποίηση '' I'am green''. Όλες οι συσκευασίες μας είναι ανακυκλώσιμες.

''Με την δύναμη της επιστήμης μπορούμε πια να δώσουμε λύση με φυσικό τρόπο στα καθημερινά προβλήματα του δέρματος.΄΄