Αναβαθμίσαμε τον όρο βιολογικά καλλυντικά και τους δώσαμε την θέση που τους αξίζει στο ράφι. Η LABBOK είναι η σύγχρονη λύση που ακούει τις ανάγκες του απαιτητικού καταναλωτή. Ένα υγιές δέρμα με διάρκεια στο χρόνο και αντοχή, μπορεί να χτιστεί φυσικά και σταδιακά με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Η αποστολή μας είναι να ταυτιστούμε με την ολιστική προσέγγιση της ομορφίας τόσο στις συνθέσεις μας όσο και στην συσκευασία μας, γιατί στη LABBOK πιστεύουμε ‘’ό,τι φαίνεται, έτσι πρέπει και να είναι΄΄.

H LABBOK είναι 100% vegan και θα βρείτε στα προϊόντα της από τα υψηλότερα ποσοστά πιστοποιημένων βιολογικών συστατικών στην αγορά. Είμαστε η πρώτη ελληνική εταιρεία καλλυντικών προϊόντων που πιστοποιήθηκε Leaping Bunny International ως Cruelty Free. Εκτός από τα premium έλαια και εκχυλίσματα, χρησιμοποιούμε πατενταρισμένα συστατικά όπως βιολογικά φίλτρα ενάντια στην ατμοσφαιρική ρύπανση, πρεβιοτικά για την εντατική φροντίδα του δέρματος και βιολογικούς λευκαντικούς παράγοντες (Belides και Gigawhite), όλα βάση κλινικών μελετών με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Με την δύναμη της επιστήμης μπορούμε να δώσουμε λύση με φυσικό τρόπο στα καθημερινά προβλήματα του δέρματος. Έλεγχουμε τα προϊόντα στην Ελλάδα σε τρίτους φορείς, αλλά και στο εξωτερικό. Έτσι, είμαστε σίγουροι για την ασφάλεια τους. 

Τα προϊόντα μας έχουν διακριθεί στη κατηγορία ” Καλύτερα φυσικά συστατικά ” στον διεθνή διαγωνισμό Pure Beauty Awards London, 2019.

Όλες οι πρώτες ύλες μας είναι vegan και επιλεγμένες από αυστηρά εγκεκριμένους παραγωγούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό και πιστοποιημένες από τον διεθνή Οργανισμό Πιστοποίησης Βιολογικών  προϊόντων (COSMOS). Τα έλαια μας είναι ΑΑΑ ψυχρής έκθλιψης, δεν έχουν υποστεί καμία χημική επεξεργασία και αποδίδουν στο μέγιστο τις ιδιοτητές τους. Τα έλαια που χρησιμοποιούμε είναι επιλεγμένα ύστερα από μελέτες για τις πλούσιες ευεργετικές τους δράσεις, όπως το ιπποφαές, η αγριοτριανταφυλλιά, το εκουιζέτο, το ρόδι και το νυχτολούλουδο. Οι βιταμίνες, τα πεπτίδια και τα αμινοξέα αναγεννούν τα κύτταρα, ενεργοποιούν την φυσική παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης και χαρίζουν ένα λαμπερό δέρμα.

Velvet effect: Τα προϊόντα μας απορροφώνται άμεσα και χαρίζουν βελούδινη υφή στο δέρμα. Δεν χρησιμοποιούμε νερό, αλλά το έλαιο, το εκχύλισμα, το ανθόνερο από κάθε φυτό. Έτσι, έχουμε πετύχει τη μέγιστη δυνατή δράση.

Φυσική μυρωδιά: Τα προϊόντα μας δεν έχουν συνθετικά αρώματα, αλλά την φυσική μυρωδιά από τα  συστατικά.

Δεν χρησιμοποιούμε: Συνθετικά αρώματα, Γενετικά τροποποιημένα συστατικά (GMO’s), Parabens, Νανοσωματίδια, Σιλικόνες, Oρυκτά έλαια, Phthalates (DEP), EDTA, DEA, ALS/ALES, BHT, Carbomer, Προπυλενογλυκόλη (Propylene Glycol), SLS/SLES, Formaldehyde, Glycols, Petrochemicals (petroleum, paraffin), PEG’s, Τ.E.A. (Triethanolamine), Ethoxylated Chemicals.

Έχουμε διακριθεί στη κατηγορία ” Καλύτερη συσκευασία ” στον διεθνή διαγωνισμό Pure Beauty Awards London 2019 για τις ξύλινες, χειροποίητες και ανακυκλώσιμες συσκευασίες μας.

Eίμαστε υποστηρικτές της κυκλικής οικονομίας (zero waste) από την παραγωγή ως και τη συσκευασία μας. Ελέγχουμε την παραγωγή από τις πρώτες ύλες ως και το τελικό προϊόν. Το γυαλί προέρχεται από 90% ανακυκλωμένα υλικά και αμτικαθιστούμε το πλαστικό με συσκευασίες ζαχαροκάλαμου που φέρουν την ένδειξη ” I’am Green”. Όλες οι συσκευασίες μας είναι ανακυκλώσιμες. Περισσότερες πληροφορίες για τις ξεχωριστές συσκευασίες μας θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://labbok.gr/zero-waste/

#labbokgr