6.1Προσωπικός Λογαριασμός & Παραγγελία

Η επιστροφή προϊόντων είναι εφικτή εφόσον ικανοποιούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:

Ο πελάτης έχει ενημερώσει τηλεφωνικώς ή με email για την επιστροφή έως 15 εργάσιμες μέρες από την αγορά του προϊόντος. Η φωτογραφία του ελλατωματικού προιόντος είναι απαραίτητη.
Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή ελλατωματικού προιόντος για το οποίο ΔΕΝ φέρει ευθύνη ο πελάτης, επιβαρύνουν την εταιρεία.
Για την ασφάλεια όλων και λόγω της φύσης των προιόντων επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο σε περίπτωση ελλατωματικού προιόντος και προιόντων από λανθασμένη αποστολή.
Το κάθε προϊόν βρίσκεται στην κατάσταση στην οποία παραλήφθηκε, δεν έχει χρησιμοποιηθεί, λερωθεί ή βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του.
Το κάθε προϊόν προς επιστροφή είναι συσκευασμένο σωστά προκειμένου να αποσταλεί με κάποια courier της επιλογής σας.
Επίσης λάβετε υπόψη σας ότι:

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα μπορούν να αλλαχθούν με άλλο προϊόν ίσης αξίας.
Τα επιστρεφόμενα προϊόντα είναι δική σας ευθύνη μέχρι να φτάσουν σε εμάς.
Αν ένα προϊόν είναι ελαττωματικό, τότε καλέστε μας στο 2111824211 ώστε να περιγράψετε πρώτα το πρόβλημα που έχει.
Διεύθυνση Επιστροφής

LABBOK
Ελ. Βενιζέλου 14, Αθήνα, Αττική, T.K. 12132

6.2Επιστροφή Χρημάτων

Μόλις παραλάβουμε τα προϊόντα που μας επιστρέψατε, θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες επιστροφής της αξίας τους ή ανταλλαγής τους. Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η επιστροφή χρημάτων, εξαρτάται από τον τρόπο πληρωμής τον οποίο είχατε επιλέξει. Έτσι, το ποσό θα σας επιστραφεί με κατάθεση του ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε. Η εταιρεία έχει περιθώριο 10 εργάσιμες ημέρες, από την ώρα που παραδόθηκε το ελλατωματικό προιόν στην έδρα της εταιρείας για την επιστροφή των χρημάτων ή την ανταλλαγή του.