4.1Πιστωτικές, Χρεωστικές ή Προπληρωμένες Κάρτες

Η εξόφληση της παραγγελίας σας γίνεται με: πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες καρτες των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover ή με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

Για την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας μεταφέρεστε στο ασφαλές σύστημα της τράπεζας Alpha Bank και μετά την επιτυχή πληρωμή επιστρέφετε ξανά στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

4.2Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Κατάθεση σε λογαριασμό EUROBANK ή ΑLPHABANK. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας στείλουμε τους λογαριασμούς μας. Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με e-mail στο info@labbok.gr ή ενημερώστε μας τηλεφωνικώς στο 2111824211. Μόλις ταυτοποιήσουμε την εξόφλησή σας, θα σας αποστείλουμε άμεσα την παραγγελία σας.

4.3Αντικαταβολή

Παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας σας με αντικαταβολή κατά την παράδοση στο χώρο σας. Για τις παραγγελίες που έχουν σαν επιλεγμένο τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, υπάρχει πιθανότητα να προηγηθεί τηλεφωνική επιβεβαίωση.

4.4Εξόφληση στο Κατάστημα

Παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας σας κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας στο κεντρικό κατάστημά μας ( Ελευθερίου Βενιζέλου 14, Περιστέρι 12132, Αθήνα). Η εξόφληση των παραγγελιών στο κατάστημά μας μπορεί να γίνει με μετρητά, πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Για τις παραγγελίες που έχουν σαν επιλεγμένο τρόπο πληρωμής την εξόφληση στο κατάστημα, υπάρχει πιθανότητα να προηγηθεί τηλεφωνική επιβεβαίωση.

4.5PayPal

Παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας σας μέσα από το PayPal. Δεν απαιτείται να έχετε λογαριασμό στο PayPal.