ΕΛΑΙΟ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ

€17,20
WE ARE

WE DO

ΕΛΑΙΟ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ

ΕΛΑΙΟ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ

€17,20

ΒΑΣΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΔΡΑΣΗ

Έχει γλυκιά και ευχάριστη οσμή, είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε λιπαρά οξέα ωμέγα 3 & 6 και σε βιταμίνες Α - B - E - F., έχει μη λιπαρή, λεπτόρρευστη υφή που διαπερνά εύκολα την επιδερμίδα με ευεργετική δράση στα μεικτά και λιπαρά δέρματα. Εξισορροπεί την παραγωγή σμήγματος στο λιπαρό δέρμα και συντελεί στην επούλωση της ακμής και στην επανόρθωση των κατεστραμμένων ιστών του δέρματος. Χαρίζει μεταξένια υφή στο δέρμα.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Corylus Avellana Seed oil organic

ΧΡΗΣΗ

Τα έλαια έχουν θεραπευτική και καλλυντική δράση στο δέρμα. Χρησιμοποιούνται είτε αυτούσια, είτε σε μίγματα με αιθέρια έλαια, μέσω απλής εφαρμογής ή με μασάζ. Χρησιμοποιούνται ευρέως στην παρασκευή καλλυντικών, σε συμπληρώματα διατροφής και πολλά από αυτά στην υψηλή γαστρονομία. Απλώστε σε πρόσωπο,σώμα και λαιμό με κυκλικές κινήσεις πρωί και βράδυ. Iδανικό για λιπαρό δέρμα.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ψυχρής Έκθλιψης
100% Φυσικό
100% Πιστοποιημένο βιολογικό
100% Καθαρό
Κατάλληλο για oμοιοπαθητική
50ml/ 100ml

#LABBOKGR