ΕΛΑΙΟ ΣΠΟΡΩΝ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ

€36,25
WE ARE

WE DO

ΕΛΑΙΟ ΣΠΟΡΩΝ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ

ΕΛΑΙΟ ΣΠΟΡΩΝ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ

€36,25

ΒΑΣΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΔΡΑΣΗ

Το Έλαιο Σταφυλιού είναι ένα ελαφρύ λάδι κατάλληλο για το ευαίσθητο και λιπαρό δέρμα. Περιέχει υψηλές ποσότητες αντιοξειδωτικών, λιπαρών οξέων, λινολεϊκών οξέων (ωμέγα 6), βιταμίνης Ε και ενυδατικών παραγόντων, αφήνοντας το δέρμα λείο και απαλό χωρίς λιπαρότητα. Είναι πολύ πλούσιο σε Λινολεϊκό Οξύ (Lineloid Acid) το οποίο έχει εκπληκτικές ιδιότητες, αναζωογονεί τα κύτταρα και τους ιστούς της επιδερμίδας. Τα σταφύλια είναι πλούσια σε πολυφαινόλες, ειδικά ρεσβερατρόλη.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Vitis Vinifera Seed oil organic

ΧΡΗΣΗ

Τα έλαια έχουν θεραπευτική και καλλυντική δράση στο δέρμα. Χρησιμοποιούνται είτε αυτούσια, είτε σε μίγματα με αιθέρια έλαια, μέσω απλής εφαρμογής ή με μασάζ. Χρησιμοποιούνται ευρέως στην παρασκευή καλλυντικών, σε συμπληρώματα διατροφής και πολλά από αυτά στην υψηλή γαστρονομία. Απλώστε σε πρόσωπο,σώμα και λαιμό με κυκλικές κινήσεις πρωί και βράδυ. Iδανικό για μικτά, λιπαρά δέρματα και δέρματα με προβλήματα ακμής.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ψυχρής Έκθλιψης
100% Φυσικό
100% Πιστοποιημένο βιολογικό
100% Καθαρό
Κατάλληλο για oμοιοπαθητική
100ml

#LABBOKGR