ΕΛΑΙΟ ΡΟΔΙΟΥ

€15,50
WE ARE

WE DO

ΕΛΑΙΟ ΡΟΔΙΟΥ

ΕΛΑΙΟ ΡΟΔΙΟΥ

€15,50

ΒΑΣΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΔΡΑΣΗ

Το λάδι ροδιού είναι ίσως από τα πιο ισχυρά λάδια ενάντια στις ρυτίδες και στα σημάδια του χρόνου. Περιέχει ελαγικό οξύ το οποίο είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό και βοηθάει στην προστασία του δέρματος από τις καρκινογόνες ουσίες και τις βλάβες από τις UV ακτίνες. Το λάδι ροδιού περιέχει Ω-5 που περιορίζει την φλεγμονή και βοηθάει στην επούλωση του δέρματος. Τα λιπαρά οξέα που περιέχονται στο λάδι έχουν αντιμικροβιακή δράση και αντιοξειδωτικές ιδιότητες ισχυρότερες από το κόκκινο κρασί. Tο λάδι ροδιού περιέχει keratinocyte που βοηθάει στην αναγέννηση του δέρματος, δημιουργώντας νέα κύτταρα και ενυδάτωση. Τέλος, ενισχύει το κολλαγόνο και την ελαστίνη όπως επίσης και τα προ-οιστρογόνα που συμβάλλουν στην ορμονική ισορροπία του δέρματος.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Punica granatum seed oil

ΧΡΗΣΗ

Τα έλαια έχουν θεραπευτική και καλλυντική δράση στο δέρμα. Χρησιμοποιούνται είτε αυτούσια, είτε σε μίγματα με αιθέρια έλαια, μέσω απλής εφαρμογής ή με μασάζ. Χρησιμοποιούνται ευρέως στην παρασκευή καλλυντικών, σε συμπληρώματα διατροφής και πολλά από αυτά στην υψηλή γαστρονομία. Απλώστε σε πρόσωπο,σώμα και λαιμό με κυκλικές κινήσεις πρωί και βράδυ. Iδανικό για όλους τους τύπους δέρματος.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ψυχρής Έκθλιψης
100% Φυσικό
100% Πιστοποιημένο βιολογικό
100% Καθαρό
Κατάλληλο για oμοιοπαθητική
50ml

#LABBOKGR