ΕΛΑΙΟ ΚΑΛΕΝΤΟΥΛΑΣ

€13,60
WE ARE

WE DO

ΕΛΑΙΟ ΚΑΛΕΝΤΟΥΛΑΣ

ΕΛΑΙΟ ΚΑΛΕΝΤΟΥΛΑΣ

€13,60

ΒΑΣΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΔΡΑΣΗ

Το Έλαιο Καλέντουλας παράγεται με εκχύλιση από τα άνθη του φυτού. Είναι ιδανικό για ευαίσθητα, ξηρά και ώριμα δερματα, προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία και ρυθμίζει την υγρασία της επιδερμίδας. Η υψηλή περιεκτικότητα της καλέντουλας σε πυρίτιο την καθιστά ένα από τα πιο σημαντικά βότανα για την αντιμετώπιση δερματικών προβλημάτων. Εχει στηπτική, αντιφλεγμονώδη, τονωτική και αναπλαστική δράση. Είναι το αγαπημένο έλαιο για όλη την οικογένεια.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Calendula Officinalis Flower Extract organic

ΧΡΗΣΗ

Τα έλαια έχουν θεραπευτική και καλλυντική δράση στο δέρμα. Χρησιμοποιούνται είτε αυτούσια, είτε σε μίγματα με αιθέρια έλαια, μέσω απλής εφαρμογής ή με μασάζ. Χρησιμοποιούνται ευρέως στην παρασκευή καλλυντικών, σε συμπληρώματα διατροφής και πολλά από αυτά στην υψηλή γαστρονομία. Απλώστε σε πρόσωπο,σώμα και λαιμό με κυκλικές κινήσεις πρωί και βράδυ. Iδανικό για ευαίσθητα, ξηρά και ώριμα δερματα.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ψυχρής Έκθλιψης
100% Φυσικό
100% Πιστοποιημένο βιολογικό
100% Καθαρό
Κατάλληλο για oμοιοπαθητική
100ml

#LABBOKGR