ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΡΙΤΕ

100% Φυσικό

100% Πιστοποιημένο βιολογικό

100% Καθαρό

Κατάλληλο για oμοιοπαθητική

100ml

€9,90
WE ARE

WE DO

ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΡΙΤΕ

ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΡΙΤΕ

€9,90

ΒΑΣΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΔΡΑΣΗ

Το βούτυρο καριτέ χρησιμοποιείται για την περιποίηση του προσώπου, σώματος και μαλλιών, καθώς είναι γνωστό για τις ενυδατικές, επουλωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητές του. Αποτελεί ένα από τα βασικά συστατικά πολλών καλλυντικών και είναι μια εξαιρετική επιλογή για την περιποίηση της ξηρής και ευαίσθητης επιδερμίδας. Το βούτυρο καριτέ λιώνει στην θερμοκρασία του σώματος και απλώνεται σαν έλαιο. Η αρχική του σύσταση μοιάζει με αυτή του βούτυρου και μπορεί να αντικαταστήσει το βούτυρο στην μαγειρική.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Butyrospermum Parkii (Shea) Butter

ΧΡΗΣΗ

Τα έλαια, όπως και τα βούτυρα έχουν θεραπευτική και καλλυντική δράση στο δέρμα. Χρησιμοποιούνται είτε αυτούσια, είτε σε μίγματα με αιθέρια έλαια, μέσω απλής εφαρμογής ή με μασάζ. Χρησιμοποιούνται ευρέως στην παρασκευή καλλυντικών, σε συμπληρώματα διατροφής και πολλά από αυτά στην υψηλή γαστρονομία. Απλώστε σε πρόσωπο,σώμα και λαιμό με κυκλικές κινήσεις πρωί και βράδυ. Iδανικό για ξηρό δέρμα.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

100% Φυσικό
100% Πιστοποιημένο βιολογικό
100% Καθαρό
Κατάλληλο για oμοιοπαθητική
100ml

#LABBOKGR