Η Ιστορία μας

Η LABBOK δεν είναι άλλη μια εταιρεία με φυσικά καλλυντικά, αλλά ήρθε για να αναδείξει τη δύναμη των premium βιολογικών καλλυντικών και να τα τοποθετήσει στο ράφι στη περίοπτη θέση που τους αρμόζει.

Μια οικογενειακή επιχείρηση με έδρα την Ελλάδα, δύο γενιές φαρμακοποιών και χημικών που συνδυάζουν την εμπειρία στην έρευνα και την όρεξη για καινοτομία, δημιούργησαν υψηλής ποιότητας προϊόντα, για τις ανάγκες του σύγχρονου και απαιτητικού καταναλωτή. Η οικολογική μας ευαισθησία, η πίστη μας στη δύναμη της φύσης και η ανεξάντλητη διάθεση μας για καινοτομία, εξασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα, την αξιοπιστία και υπόσχονται την αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας.

Στη LABBOK πιστεύουμε

Oμορφιά σημαίνει πολλά περισσότερα από αυτό που βλέπουν τα μάτια. Έτσι δεν αρκεί να βλέπουμε ένα όμορφο δέρμα. Με σκοπό μας την ολιστική ομορφιά, τα προϊόντα που δημιουργούμε είναι η σύγχρονη λύση και το αποτέλεσμα της προσωπικής μας φιλοσοφίας, για ένα υγιές δέρμα με αντοχή ενάντια στις απαιτήσεις της καθημερινότητας και διάρκεια στον χρόνο. Η αποστολή μας είναι να ταυτιστούμε με την ολιστική προσέγγιση της ομορφιάς τόσο στις φόρμουλές μας όσο και στην συσκευασία μας, γιατί στη LABBOK πιστεύουμε ‘’Η συσκευασία και το περιεχόμενο ταυτίζονται στη παραμικρή λεπτομέρεια΄΄.

Oι Εγκαταστάσεις

Ακολουθώντας πράσινες πρακτικές, παράγουμε με βάση το διεθνές GMP (Good Manufacturing Process) όλα τα προϊόντα στις πιστοποιημένες εγκαταστάσεις μας (Ε.Ο.Φ). Έτσι, έχουμε τον πλήρη έλεγχο από τις πρώτες ύλες που επιλέγουμε, την ανάπτυξη (R&D) μέχρι το τελικό προϊόν που φτάνει στον καταναλωτή. Έλεγχουμε τα προϊόντα στην Ελλάδα σε τρίτους φορείς, αλλά και στο εξωτερικό. Έτσι, είμαστε σίγουροι για την ασφάλεια τους. Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε στην διαδικασία παραγωγής μας είναι ανακυκλώσιμα.