5.1 Έξοδα Αποστολής

Τα έξοδα αποστολής για όλες τις παραγγελίες αναγράφονται στο τέλος κάθε παραγγελίας.

ΕΛΛΑΔΑ: 2.40€ ανά αποστολή. Η αντικαταβολή χρεώνεται με 2.00€ επιπλέον.

KYΠΡΟΣ: 11.5€ ανά αποστολή.

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 60€

EΥΡΩΠΗ: 15€ ανά αποστολή.

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 150€

YΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ: 55€ ανά αποστολή.

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 200€

Τα έξοδα αποστολής μπορεί να μεταβληθούν ανάλογα με τις τρέχουσες προσφορές.

Τα έξοδα αποστολής δειγμάτων (έως 5) επιβαρύνουν τον πελάτη.

5.2 Τρόποι Αποστολής

Οι παραγγελίες στην ΕΛΛΑΔΑ και τη ΚΥΠΡΟ αποστέλλονται με τη COURIER CENTER. Για αποστολές εξωτερικού χρησιμοποιείται η DHL. Σε ειδικές περιπτώσεις μπορεί να γίνει η αποστολή με την ACS COURIER και μόνο ύστερα από υπόδειξη του πελάτη.

Η Courier center εξυπηρετεί τις αποστολές, τις αντικαταβολές ΚΑΙ μέσω smart spots, τα οποία είναι πολύ κοντά στη διεύθυνση του πελάτη με διευρυμένο ωράριο.

Συνιστούμε να καταχωρείτε το τηλεφωνό σας καθώς η courier προωθεί SMS ή VIBER με ενημέρωση για την εξέλιξη της παραγγελίας.

Όλες οι παραγγελίες λιανικής διεκπεραιώνονται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών. Διεκπεραίωση, αποστολή και παράδοση παραγγελιών δεν γίνονται τα Σαββατοκύριακα ή τις επίσημες αργίες. Καθυστερήσεις που δεν εξαρτώνονται από την εταιρεία ενδέχεται να υπάρξουν.

Όλες οι παραγγελίες εντός ΕΛΛΑΔΑΣ αποστέλλονται με βάση το χρονοδιάγραμμα της εκάστοτε μεταφορικής (εντός 1-3 εργάσιμων ημερών)  και εκτός Ελλάδος αποστέλλονται εντός 4-7 εργάσιμων ημερών.

Ο διανομέας επιχειρεί συνολικά 2 ή 3 φορές να παραδόσει στην διεύθυνση σας. Σε περίπτωση επιστροφής της παραγγελίας σας στην εταιρεία μας λόγω μη παραλαβής του δέματος από εσάς, η αποστολή μπορεί να ξανασταλλεί με δική σας επιβάρυνση. Kάποιες εξαιρέσεις γίνονται δεκτές κατόπιν συννενόησης με την εταιρεία στο 211-1824211 ή στο info@labbok.gr.

Τέλος, σε περίπτωση που η παραγγελία σας προορίζεται για δώρο μπορείτε να ορίσετε διαφορετική διεύθυνση παράδοσης κατά την διάρκεια ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας στο ταμείο.