Η LABBOK αναπτύσσεται με βάση την πράσινη επιχειρηματικότητα και την οικολογική διαχείριση. Όλη η παραγωγική διαδικασία των προϊόντων μας στηρίζεται στον περιορισμό της ενεργειακής σπατάλης. Είμαστε υποστηρικτές του κινήματος της κυκλικής οικονομίας ZERO WASTE, καθώς προωθούμε και στηρίζουμε ενέργειες για την προστασία του περιβάλλοντος.

BHMA 1: Περιορίζουμε τη σπατάλη υλικών συσκευασίας

Οι συσκευασίες μας είναι ξύλινες και κατασκευάζονται στην Ελλάδα. Είναι χειροποίητες, eco, ανακυκλώσιμες και έχουν διακριθεί σε διεθνή διαγωνισμό ως μια από τις καλύτερες συσκευασίες για το 2019. Οι συσκευασίες-στο μεγαλύτερο μέρος- προέρχονται από κομμάτια ξύλου που ”περισσεύουν” και προορίζονται για απόρριψη ή είχαν χρησιμοποιηθεί σε διάφορες εργασίες στην εγχώρια ξυλουργική. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργούμε, ανακυκλώνουμε και συμβάλλουμε στην κυκλική οικονομία.

ΒΗΜΑ 2: Περιορίζουμε τη σπατάλη πρώτων υλών

Για κάποια από τα προϊόντα μας, όπως το gel απολέπισης και η μόβ μάσκα, επιλέγουμε πυρήνες καρπών από ελιά, μύρτιλλο και βερύκοκο. Υλικά που αξιοποιούνται, ύστερα από σύνθλιψη και μετατρέπονται σε κόκκους που είναι εξαιρετική πρώτη ύλη για τα καλλυντικά μας.