ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
ZERO WASTE

ΞΥΛΙΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Οι συσκευασίες μας είναι ξύλινες και κατασκευάζονται στην Ελλάδα. Στο μεγαλύτερο μέρος τους είναι κομμάτια ξύλου που ”περισσεύουν” ή είχαν χρησιμοποιηθεί σε διάφορες εργασίες στην εγχώρια ξυλουργική. Συλλέγουμε τα κομμάτια που προορίζονται για απόρριψη, τα επεξεργαζόμαστε και δημιουργούμε την συσκευασία μας, όπου η κάθε μια ξεχωριστά παράγεται στο χέρι. Στο video που θα βρείτε στο τέλος της σελίδας αλλά και στον σύνδεσμο παρουσιάζουμε τη διαδικασία παραγωγής της συσκευασίας : https://youtu.be/FUhNZ7eg-7o

 

Οι συσκευασίες μας είναι χειροποίητες, ανακυκλώσιμες και έχουν διακριθεί σε διεθνή διαγωνισμό ως μια από τις καλύτερες συσκευασίες για το 2019 ( Pure Beauty Awards, London 2019). 

ΚΟΚΚΟΙ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΣ

Για κάποια από τα προϊόντα μας, όπως το gel απολέπισης με κόκκους μύρτιλου, το γαλάκτωμα καθαρισμού και τη μόβ μάσκα καθαρισμού με ενεργό άνθρακα και κόκκους βερίκοκου, επιλέγουμε τους πυρήνες των καρπών της ελιάς, του μύρτιλλου και του βερίκοκου.

Αυτές οι πρώτες ύλες συλλέγονται και ύστερα από σύνθλιψη, αξιοποιούνται και μετατρέπονται σε εξαιρετικούς απολεπιστικούς κόκκους και πρώτη ύλη για τα προϊόντα μας.