” Όταν τα βιολογικά καλλυντικά και η επιστήμη γίνονται ένα, ξεκινάμε από το αποτέλεσμα…

Υγιές και λαμπερό δέρμα! ‘

100% φυσικά

Περισσότεροι από 25 διαφορετικοί ενεργοί συνδυασμοί βιολογικών συστατικών.

OXI πειράματα σε ζώα

Χρησιμοποιούμε το έλαιο, το ανθόνερο και το εκχύλισμα από το ίδιο φυτό, έτσι παίρνουμε το 100% των ιδιοτήτων

Δερματολογικά ελεγμένα

Δεν χρησιμοποιούμε χημικά συντηρητικά και χημικά αρώματα

Πιστοποιημένα βιολογικά συστατικά

Μοναδικές ξύλινες, χειροποίητες και ανακυκλώσιμες συσκευασίες

100% vegan & κατάλληλα για ομοιοπαθητική

100% ενεργά. Δεν χρησιμοποιούμε επιπλέον νερό, αλλά ανθόνερα

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ
ΓΙΑΤΙ ΟΜΟΡΦΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!

Αναβαθμίσαμε τον όρο ”βιολογικά καλλυντικά” με ανατρεπτικούς συνδυασμούς και τους δώσαμε πολυτελή παρουσία στο ράφι. Πιστεύουμε ότι η όμορφη επιδερμίδα ξεκινάει πάντα από τις βαθύτερες στιβάδες προς την επιφάνεια. Ένα υγιές δέρμα με διάρκεια στο χρόνο και αντοχή ενάντια στον απαιτητικό τρόπο ζωής και το σύγχρονο περιβάλλον της πόλης, μπορεί να χτιστεί φυσικά και σταδιακά με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Η φιλοσοφία της LABBOK στηρίζεται στο να δημιουργεί vegan καλλυντικά που έχουν  από τα υψηλότερα ποσοστά πιστοποιημένων βιολογικών συστατικών στην αγορά.

Χρησιμοποιούμε καινοτόμα συστατικά και συνθέσεις, όπως το POLLUSTOP που προστατεύει από την ατμοσφαιρική ρύπανση και τα πρεβιοτικά για την εντατική φροντίδα του δέρματος. Η λευκαντική μας κρέμα έχει βιολογικά συστατικά που είναι 2 φορές πιο ισχυρά από την Αρβουτίνη (Belides και Gigawhite) και καταπολεμά με φυσικό τρόπο τις δυσχρωμίες στο δέρμα. Επίσης, δημιουργούμε το gel που αλλάζει μορφή και γίνεται σαπούνι χωρίς χημική επεξεργασία και το βιολογικό γαλάκτωμα καθαρισμού που αφαιρεί ακόμα και το αδιάβροχο μακιγιάζ, χωρίς να ερεθίζει στα μάτια. Έλεγχουμε τα προϊόντα και στην Ελλάδα σε τρίτους φορείς, αλλά και στο εξωτερικό. Έτσι, είμαστε σίγουροι για την ασφάλεια τους. 

INGREDIENTS IN THE SPOTLIGHT!
ΦΥΣΙΚΑ... ΦΥΤΙΚΑ... ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ

Δεν κάνουμε εκπτώσεις στις πρώτες ύλες. Είναι επιλεγμένες από αυστηρά εγκεκριμένους παραγωγούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό και πιστοποιημένες από διεθνείς Οργανισμούς Πιστοποίησης Βιολογικών  προϊόντων (COSMOS). 

Όλες μας οι πρώτες ύλες είναι 100% καθαρές χωρίς προσμίξεις, 100% πιστοποιημένες βιολογικές. Τα έλαια μας είναι ΑΑΑ ψυχρής έκθλιψης, δεν έχουν υποστεί καμία επεξεργασία και κρατάνε στο μέγιστο τις ιδιοτητές τους. Τα έλαια που χρησιμοποιούνται είναι μοναδικά και κλινικά αποδεδειγμένα για τις πλούσιες ευεργετικές τους δράσεις όπως το ιπποφαές, η αγριοτριανταφυλλιά, το εκουιζέτο, το ρόδι και το νυχτολούλουδο. Οι βιταμίνες, τα πεπτίδια και τα αμινοξέα αναγεννούν τα κύτταρα, ενεργοποιούν την φυσική παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης και χαρίζουν ένα λαμπερό δέρμα.

Velvet effect: Τα προϊόντα μας απορροφώνται άμεσα και χαρίζουν βελούδινη υφή στο δέρμα. Δεν χρησιμοποιούμε νερό, αλλά το έλαιο, το εκχύλισμα, το ανθόνερο από κάθε φυτό. Έτσι, έχουμε πετύχει τη μέγιστη δυνατή δράση.

Φυσική μυρωδιά: Τα προϊόντα μας δεν έχουν συνθετικά αρώματα, αλλά την φυσική μυρωδιά από τα  συστατικά.

Τα προϊόντα μας έχουν διακριθεί στη κατηγορία ” Καλύτερα φυσικά συστατικά ” σε διεθνή διαγωνισμό. (Pure Beauty Awards 2019)

ECO… ALL THE WAY!

Ακολουθούμε μια ECO- zero to low waste φιλοσοφία από την παραγωγή ως και τη συσκευασία μας. Ελέγχουμε την παραγωγή από τις πρώτες ύλες ως και το τελικό προϊόν.

Έχουμε διακριθεί στη κατηγορία ” Καλύτερη συσκευασία ” σε διεθνή διαγωνισμό (Pure Beauty Awards 2019) με τις ξύλινες, χειροποίητες και ανακυκλώσιμες συσκευασίες μας και είμαστε η μοναδική ελληνική εταιρεία καλλυντικών προϊόντων- μέχρι σήμερα- που πιστοποιήθηκε από τη Leaping Bunny International ως cruelty-free. Τα υλικά συσκευασίας που χρησιμοποιούμε είναι το ξύλο, το χαρτί, το γυαλί. Το πλαστικό αντικαθιστούμε με συσκευασίες ζαχαροκάλαμου που φέρουν την ένδειξη ” I’am Green”. Όλες οι συσκευασίες μας είναι ανακυκλώσιμες. Περισσότερες πληροφορίες για τις ξεχωριστές συσκευασίες μας θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://labbok.gr/zero-waste/

”Υποδεχτείτε τη LABBOΚ, γνωρίστε τη δύναμη των premium βιολογικών καλλυντικών της. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να δει τη διαφορά στο δέρμα και τη περίποιησή του!