Φιλοσοφία

” Όταν τα βιολογικά καλλυντικά και η επιστήμη γίνονται ένα, ξεκινάμε από το αποτέλεσμα. Υγιές και λαμπερό δέρμα! ”

100% φυσικά

Περισσότεροι από 25 διαφορετικοί ενεργοί συνδυασμοί βιολογικών συστατικών.

Δεν κάνουμε πειράματα σε ζώα

Χρησιμοποιούμε το έλαιο, το ανθόνερο και το εκχύλισμα από το ίδιο φυτό, έτσι παίρνουμε το 100% των ιδιοτήτων

Δερματολογικά ελεγμένα

Δεν χρησιμοποιούμε χημικά συντηρητικά και αρώματα

Αποκλειστικά πιστοποιημένα βιολογικά συστατικά

Μοναδικές ξύλινες, χειροποίητες και ανακυκλώσιμες συσκευασίες

100% vegan & κατάλληλα για ομοιοπαθητική

100% ενεργά. Δεν χρησιμοποιούμε επιπλέον νερό, αλλά ανθόνερα

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΜΟΡΦΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

Αναβαθμίσαμε τον όρο βιολογικά καλλυντικά με ανατρεπτικούς συνδυασμούς και τους δώσαμε πολυτελή παρουσία στο ράφι. Πιστεύουμε ότι η όμορφη επιδερμίδα ξεκινάει πάντα από τις βαθύτερες στιβάδες προς την επιφάνεια. Ένα υγιές δέρμα με διάρκεια στο χρόνο και αντοχή ενάντια στον απαιτητικό τρόπο ζωής και το σύγχρονο περιβάλλον της πόλης μπορεί να χτιστεί φυσικά με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο χάρη στα πολύτιμα όπλα που μας έχει χαρίσει η ίδια η φύση. Η LABBOK δημιουργεί καινοτόμα, vegan καλλυντικά που έχουν από τα υψηλότερα ποσοστά πιστοποιημένων βιολογικών συστατικών στην αγορά.

 Ακολουθούμε ECO- zero to low waste πρακτικές από την παραγωγή ως και τη συσκευασία μας.

Έχουμε διακριθεί στη κατηγορία ” Καλύτερη συσκευασία ” σε διεθνή διαγωνισμό (Pure Beauty Awards 2019) με τις ξύλινες, χειροποίητες και ανακυκλώσιμες συσκευασίες μας και είμαστε η μοναδική ελληνική εταιρεία καλλυντικών προιόντων που πιστοποιήθηκε από τη Leaping Bunny International ως cruelty-free.

”Υποδεχτείτε τη LABBOΚ, γνωρίστε τη δύναμη των premium βιολογικών καλλυντικών της και δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να δει τη διαφορά στο δέρμα και τη περίποιησή του! ”

NGREDIENTS IN THE SPOTLIGHT ΦΥΣΙΚΑ... ΦΥΤΙΚΑ... ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ

Δεν κάνουμε εκπτώσεις στις πρώτες ύλες. Είναι επιλεγμένες από αυστηρά εγκεκριμένους παραγωγούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό και πιστοποιημένες από διεθνείς Οργανισμούς Πιστοποίησης Βιολογικών προϊόντων (Εcocert, Soil Association κλπ.). Όλες μας οι πρώτες ύλες είναι 100% καθαρές χωρίς προσμίξεις, 100% πιστοποιημένες βιολογικές. Όλες είναι ΑΑΑ ψυχρής έκθλιψης, δεν έχουν υποστεί καμία επεξεργασία και κρατάνε στο μέγιστο τις ιδιοτητές τους. Τα έλαια που χρησιμοποιούνται είναι μοναδικά και κλινικά αποδεδειγμένα για τις πλούσιες ευεργετικές τους δράσεις όπως το ιπποφαές, η αγριοτριανταφυλλιά, το εκουιζέτο, το ρόδι και το νυχτολούλουδο. Οι βιταμίνες, τα πεπτίδια και τα αμινοξέα αναγεννούν τα κύτταρα, ενεργοποιούν την φυσική παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης και χαρίζουν ένα λαμπερό και φροντισμένο δέρμα. Velvet effect: Τα προϊόντα μας απορροφόνται άμεσα και χαρίζουν βελούδινη υφή στο δέρμα.

Δεν χρησιμοποιούμε νερό, αλλά το έλαιο, το εκχύλισμα, το ανθόνερο από κάθε φυτό. Έτσι, έχουμε πετύχει τη μέγιστη δυνατή δράση, και ξεχωρίζουμε με προϊόντα που ενυδατώνουν και αποτοξινώνουν την επιδερμίδα.

Τα προϊόντα μας έχουν διακριθεί στη κατηγορία ” Καλύτερα φυσικά συστατικά ” σε διεθνή διαγωνισμό. (Pure Beauty Awards 2019)