5.1Έξοδα Αποστολής

Τα έξοδα αποστολής για όλες τις παραγγελίες αναγράφονται στο τέλος κάθε παραγγελίας.

ΕΛΛΑΔΑ: 2.80€ ανά αποστολή. Η αντικαταβολή χρεώνεται με 1.80€ επιπλέον.

ΚΎΠΡΟΣ: 10€ ανά αποστολή.

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 60€

Τα έξοδα αποστολής μπορεί να μεταβληθούν ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας ή τις τρέχουσες προσφορές.

Τα έξοδα αποστολής δειγμάτων (έως 5) επιβαρύνουν τον πελάτη.

5.2Τρόποι Αποστολής

Οι παραγγελίες στην ΕΛΛΑΔΑ και τη ΚΥΠΡΟ αποστέλλονται με COURIER CENTER. Για αποστολές εξωτερικού χρησιμοποιείται η DHL. Σε ειδικές περιπτώσεις μπορεί να γίνει η αποστολή με την ACS COURIER και μόνο ύστερα από υπόδειξη του πελάτη.

Η Courier center εξυπηρετεί τις αποστολές, τις αντικαταβολές ΚΑΙ μέσω smart spots, τα οποία είναι πολύ κοντά στη διεύθυνση του πελάτη με διευρυμένο ωράριο.

Συνιστούμε να καταχωρείτε το τηλεφωνό σας καθώς η courier προωθεί SMS ή VIBER με ενημέρωση για την εξέλιξη της παραγγελίας.

Όλες οι παραγγελίες λιανικής διεκπεραιώνονται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών και αποστέλλονται στην εκάστοτε μεταφορική. Διεκπεραίωση, αποστολή και παράδοση παραγγελιών δεν γίνονται τα Σαββατοκύριακα ή τις επίσημες αργίες. Καθυστερήσεις που δεν εξαρτώνονται από την εταιρεία ενδέχεται να υπάρξουν.

Όλες οι παραγγελίες εντός ΕΛΛΑΔΑΣ αποστέλλονται με βάση το χρονοδιάγραμμα της εκάστοτε μεταφορικής (εντός 1-3 εργάσιμων ημερών)  και εκτός Ελλάδος αποστέλλονται εντός 4-7 εργάσιμων ημερών.

Αν απουσιάζετε την ώρα της παράδοσης, ο διανομέας θα αφήσει σημείωμα ή (θα επικοινωνήσει μέσω γραπτού μηνύματος) με τα στοιχεία επικοινωνίας της εταιρίας, ώστε να κανονίσετε να περάσει ξανά σε κάποια ώρα που θα σας εξυπηρετεί καλύτερα. Ο διανομέας επιχειρεί συνολικά 2 ή 3 φορές να παραδόσει στην διεύθυνση σας. Σε περίπτωση επιστροφής της παραγγελίας σας στην εταιρεία μας λόγω μη παραλαβής του δέματος από εσάς, η αποστολή μπορεί να ξανασταλλεί με δική σας επιβάρυνση. Kάποιες εξαιρέσεις γίνονται δεκτές κατόπιν συννενόησης με την εταιρεία στο 211-1824211 ή στο info@labbok.gr.

Τέλος, σε περίπτωση που η παραγγελία σας προορίζεται για δώρο μπορείτε να ορίσετε διαφορετική διεύθυνση παράδοσης κατά την διάρκεια ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας στο ταμείο.