Αποστολή

5.1 Έξοδα Αποστολής

Τα έξοδα αποστολής για όλες τις παραγγελίες αναγράφονται στο τέλος κάθε παραγγελίας. Διαφοροποιούνται ανάλογα με την γεωγραφική περιφέρεια. Τα έξοδα αποστολής μπορεί να μεταβληθούν ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας ή τις τρέχουσες προσφορές.

Αιτήματα για εώς 5 δείγματα διαφορετικών προιόντων στέλνονται χωρίς χρέωση και μια (1) φορά ανά έναν (1) πελάτη. Για παραπάνω δείγματα το κόστος είναι 0.40€ ανά δείγμα. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη με βάση τον τιμοκατάλογο του εκάστοτε παρόχου.

5.2 Τρόποι Αποστολής

Οι παραγγελίες στην ΕΛΛΑΔΑ και τη ΚΥΠΡΟ αποστέλλονται με ACS Courier. Για αποστολές εξωτερικού χρησιμοποιείται η DHL.

Όλες οι παραγγελίες λιανικής διεκπεραιώνονται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών και αποστέλλονται στην εκάστοτε μεταφορική. Διεκπεραίωση, αποστολή και παράδοση παραγγελιών δεν γίνονται τα Σαββατοκύριακα ή τις επίσημες αργίες. Καθυστερήσεις που δεν εξαρτώνονται από την εταιρεία ενδέχεται να υπάρξουν.

Όλες οι παραγγελίες εντός ΕΛΛΑΔΑΣ αποστέλλονται με βάση το χρονοδιάγραμμα της εκάστοτε μεταφορικής (εντός 1-3 εργάσιμων ημερών)  και εκτός Ελλάδος αποστέλλονται εντός 3-7 εργάσιμων ημερών.

Mόλις το δέμα σας παραδοθεί στην ACS, σας προωθούμε τον κωδικό αναζήτησης (tracking number). Παρακαλούμε να ελέγχετε τo email σας και τα spam.

Υπάρχει η δυνατότητα express αποστολής με επιπλέον χρέωση εντός ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ που γίνονται εως τις 12.00 και παραδίδονται την επόμενη εργάσιμη και για αποστολές στο εξωτερικό εντός 3 εργάσιμων ημερών. Oι express παραγγελίες γίνονται τηλεφωνικά ή με email στο info@labbok.gr. και η ενημέρωση στην εταιρεία προαπαιτείται. 

Αν απουσιάζετε την ώρα της παράδοσης, ο διανομέας θα αφήσει σημείωμα ή (θα επικοινωνήσει μέσω γραπτού μηνύματος) με τα στοιχεία επικοινωνίας της εταιρίας, ώστε να κανονίσετε να περάσει ξανά σε κάποια ώρα που θα σας εξυπηρετεί καλύτερα. Ο διανομέας επιχειρεί συνολικά 2 ή 3 φορές να παραδόσει στην διεύθυνση σας. Σε περίπτωση επιστροφής της παραγγελίας σας στην εταιρεία μας λόγω μη παραλαβής του δέματος από εσάς, η αποστολή μπορεί να ξανασταλλεί με δική σας επιβάρυνση. Kάποιες εξαιρέσεις γίνονται δεκτές κατόπιν συννενόησης με την εταιρεία στο 211-1824211 ή στο info@labbok.gr.

Τέλος, σε περίπτωση που η παραγγελία σας προορίζεται για δώρο μπορείτε να ορίσετε διαφορετική διεύθυνση παράδοσης κατά την διάρκεια ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας στο ταμείο.