ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η LABBOK είναι μια ελληνική εταιρεία παραγωγής premium βιολογικών καλλυντικών.

Δύο γενιές φαρμακοποιών και χημικών

με εμπειρία στην έρευνα, δημιούργησαν υψηλής ποιότητας προϊόντα, για τις ανάγκες του σύγχρονου και απαιτητικού καταναλωτή. Ακολουθώντας πράσινες πρακτικές, παράγουμε με βάση το διεθνές GMP (Good Manufacturing Process) όλα τα προϊόντα στις πιστοποιημένες εγκαταστάσεις μας (Ε.Ο.Φ). Η οικολογική μας ευαισθησία, η πίστη μας στη δύναμη της φύσης και η ανεξάντλητη διάθεση μας για καινοτομία, εξασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα, την αξιοπιστία και υπόσχονται την αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας.

Η LABBOK δεν είναι άλλη μια εταιρεία με φυσικά καλλυντικά, αλλά ήρθε για να αναδείξει τη δύναμη των premium βιολογικών καλλυντικών και να τα τοποθετήσει στο ράφι στη περίοπτη θέση που τους αρμόζει.

'' Στη LABBOK πιστεύουμε πως ομορφιά είναι πολλά περισσότερα από αυτό που βλέπουν τα μάτια. Έτσι δεν αρκεί να βλέπουμε ένα όμορφο δέρμα...Τα προϊόντα που δημιουργούμε είναι η σύγχρονη λύση για να χτίσουμε ένα όμορφο, αλλά πρωτίστως ένα  υγιές δέρμα από τις βαθύτερες στιβάδες προς την επιφάνεια με αντοχή στον χρόνο.''

* Δεν χρησιμοποιούμε:

Συνθετικά αρώματα, Γενετικά τροποποιημένα συστατικά (GMO’s), Parabens, Νανοσωματίδια, Σιλικόνες, Oρυκτά έλαια, Phthalates (DEP), EDTA, DEA, ALS/ALES, BHT, Carbomer, Προπυλενογλυκόλη (Propylene Glycol), SLS/SLES, Formaldehyde, Glycols, Petrochemicals (petroleum, paraffin), PEG’s, Τ.E.A. (Triethanolamine), Ethoxylated Chemicals, χημικά αρώματα και χημικά συντηρητικά.